Detachering

Wilt u alert kunnen reageren op ontwikkelingen in de markt en veranderingen binnen uw organisatie? Bij een structurele of tijdelijke toename van vraag of bij langdurige afwezigheid van een zieke medewerker? AQTIO begrijpt dat u er zeker van wilt zijn dat u aan uw klanten kunt blijven leveren. Altijd en op ieder moment en daarom is het essentieel van belangom mee te bewegen met de vorderingen en dan is werken met detacheringsmedewerkers van AQTIO een ideale oplossing.

Voordelen detachering


Kiest u voor detachering via AQTIO, dan kiest u het beste van twee werelden:

de vrijheid om mee te bewegen met veranderingen in uw organisatie;
de vrijheid om mee te bewegen met de vraag in de markt.

Met onze detacheringsoplossingen combineert u de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting tijdens een vastgestelde contractperiode.

Bij een detacheringscontract is AQTIO de werkgever, maar lenen wij deze kracht voor langere tijd aan u uit. U krijgt dus een medewerker die zich voor langere periode aan u verbindt wat u het voordeel geeft van een ‘vaste’ betrokken medewerker.  De werkgeverslasten, administratie, en risico’s op ziekte of arbeidsongeschiktheid nemen wij voor onze rekening, zodat u compleet ontzorgd bent.

Omdat wij een gespecialiseerd uitzendbureau zijn kunnen wij onze kostprijs lager aanbieden en zo zult u bij ons enorm besparen. Veel meer als dat u in zee zou gaan met een reguliere uitzendbureau!
Translate »