Uitzenden

Als bedrijf of organisatie heeft u te maken met de pieken en dalen en bent u genoodzaakt met de conjuctuur mee te draaien.  Wij begrijpen dat als geen ander. Wij zorgen voor een snelle oplossing door het het vinden en plaatsen van de juiste persoon op de juiste plaats.

Ontzorgen


Samen met u brengen we uw specifieke wensen in kaart. Wij zoeken passende flexibele arbeidskrachten die binnen de afgesproken tijd  bij u aan de slag kunnen. U wordt door ons compleet ontzorgd op het gebied van aanname- en plaatsingsproces. De flexkrachten zijn bij AQTIO in dienst en komen met plezier voor u werken.

Helderheid en transparantie


AQTIO werkt helder en transparant. Dat betekent dat u alleen betaald voor de uren die de uitzendkracht voor u heeft gewerkt. Blijkt het nou dat tijdens het proces behoefte is in een aanpassing dan is dat geen probleem. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Voordelen van uitzenden via AQTIO

We zetten de voordelen van uitzenden voor op een rij:

u bespaart* veel tijd en geld door het uitbesteden van werving en selectie;
u heeft snel een geschikte medewerker die bij u aan de slag kan;
u loopt geen risico bij ziekte of andere redenen voor uitval;
AQTIO werk op basis van no cure, no pay.

*Omdat wij een gespecialiseerd uitzendbureau zijn kunnen wij onze kostprijs lager aanbieden en zo zult u bij ons enorm besparen. Veel meer als dat u in zee zou gaan met een reguliere uitzendbureau!


WILT U WETEN WAT AQTIO VOOR U KAN BETEKENEN?


Neem dan NU contact met ons op: Bel +31 (0) 850654780 of stuur ons een e-mail of laat een terugbel verzoek achter.


Translate »