Werving & Selectie

Uw personeel bepaald een groot deel van uw bedrijfswelzijn en daarom is het uitermate belangrijk om door middel van de juiste werving en selectie de juiste mensen te kiezen, of het nu gaat om een vaste baan of tijdelijk werk. Zij maken deel uit van uw bedrijfsuitstraling en resultaten.

Werving en selectie van ‘doeners’


Werving en selectie is een vak apart. Een vak dat AQTIO goed verstaat. AQTIO bemiddelt op internationale basis in de meest uiteenlopende sectoren. Maar wat AQTIO uniek maakt, is werving en selectie van ‘doeners’. Wij werven, selecteren én vinden de juiste uitvoerende mensen met de juiste kennis en werkervaring tot MBO+ niveau.

Kiest u voor werving en selectie door AQTIO, dan kiest u voor kwaliteit. Wij screenen en evalueren onze kandidaten zeer grondig en uitermate zorgvuldig. Door een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en behoeften zijn wij in staat om een optimale match te maken tussen u en onze kandidaat.

Als internationaal opererende organisatie beschikken we over en uitgebreid netwerk van potentiële medewerkers. Hieruit maken we een selectie van kandidaten die op zoek zijn naar een passende baan.
Translate »